ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد

رییس سازمان انرژی اتمی:شهید فخری زاده زیرساخت‌های پدافند هسته‌ای را به نحو احسن ایجاد کرد

رییس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه محسن فخری زاده در پدافند هسته‌ای فعالیت‌های گسترده‌ای داشت، گفت: این کار نیازمند زیرساخت‌ و یک مساله علمی جدی است که شهید فخری زاده گام‌های بلندی برای کشور برداشت و زیرساخت‌های پدافند هسته‌ای را به نحو احسن ایجاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 28
کد خبر: ۶۸۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر  علی اکبر صالحی در گفت وگویی با اشاره به اقدامات شهید فخری زاده در صنعت دفاعی و هسته ای گفت: همکاری‌های خوبی را با شهید محسن فخری زاده در عرصه‌های مختلف بخصوص در امر پدافند هسته‌ای با هم داشتیم.

صالحی اظهار داشت: تخصص شهید فخری زاده فیزیک هسته‌ای و مهندسی هسته‌ای بود و دکترای خود را در یک طرح خیلی خوبی به نام تحت عنوان شناسایی نوترون‌ها با همکاری فریدون عباسی رییس سابق سازمان انرژی اتمی نوشتند که به نظر من تز بسیار با ارزشی بود.

وی خاطرنشان کرد: شهید فخری زاده کارهای متنوع زیادی انجام دادند و به اعتبار مسئولیتی که داشتند نمی‌توانستند خیلی از کارهای علمی خود را منتشر بکنند. به همین اعتبار هم کارهای علمی که انجام می‌داد به صورت گزارش‌های تکنیکی در داخل سازمان خود بود.

رییس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: شهید فخری زاده در سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح فعالیتهای گسترده ای در زمینه پدافند هسته‌ای داشتند. نیروهای مسلح هر کشوری دارای این بخش هستند که بتوانند برابر احتمالی حملات شیمیایی و هسته‌ای کشورهای دیگر پدافند انجام دهند. خود این کار نیازمند زیرساخت‌ها و یک مساله علمی جدی است که شهید فخری زاده در این زمینه گام‌های بلندی برداشت و زیرساخت‌های پدافند هسته‌ای را به نحو احسن ایجاد کرد.

به گزارش ایرنا، تروریست‌های مسلح عصر جمعه - هفتم آذرماه - با کمین در مسیر خودروی حامل محسن فخری‌زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد دماوند در عملیاتی انتحاری و مسلحانه، دانشمند هسته‌ای کشورمان را به شهادت رساندند.

ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار